Kapelle, Zuidhoek

RUIME 2 ONDER 1 KAPWONINGEN EN LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN IN HET POPULAIRE KAPELLE

De 2 onder 1 kapwoningen hebben een zee van ruimte,  met optioneel tot wel 6 slaapkamers. De woningen zijn onderhoudsarm met kunststof kozijnen en vloerverwarming. Uiteraard zijn de woningen energieneutraal. Het huis heeft een leuke indeling met een U-vormige woonkamer waar naar keuze de keuken aan de straatzijde of juist de tuinzijde geplaatst kan worden. Met drie ruime slaapkamers op de 1e verdieping, en een 2e zolderverdieping met mogelijkheid voor nog eens 1 of 2 slaapkamers, kan met recht van een zeer groot huis worden gesproken.

Daarnaast worden ook levensloopbestendige woningen ontwikkeld. Deze woningen zijn gelegen aan een parkachtige omgeving. Deze woningen hebben alle voorzieningen op de begane grond en worden gekenmerkt door de vele keuze mogelijkheden voor de kopers, en uiteraard onderhoudsarm en energieneutraal.

Naar verwachting wordt de verkoop van de woningen in de bij de Lapkeskat en Ottertjes opgestart in het vierde kwartaal van 2019. Wilt u zich al inschrijven? Neem dan direct contact op met Faasse & Fermont. Ga naar de website van de makelaar →

Goes, Joachimikade

14 LUXE APPARTEMENTEN AAN HET WATER IN HET CENTRUM VAN GOES

Wonen in een gebouw met een adembenemende architectuur aan de Joachimikade in Goes, direct naast de stadshaven. Het woonconcept is gelijkvloers, heeft een mogelijkheid tot 24-uurs zorg en is gelegen op loopafstand van de vele voorzieningen in het historisch centrum van Goes.


Middelburg, Centrum

VERSCHILLENDE LUXE APPARTEMENTEN MET ZORG

Een parel in Middelburg op loopafstand van het historische centrum van Middelburg. Karakteristiek wonen en toch volop mogelijkheden voor een woning op maat.